+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2018

День відкритих дверей

20 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва проводився День відкритих дверей. Це щорічний традиційний захід нашого університету, метою якого є знайомство абітурієнтів з навчальним закладом, з його історією, сьогоденням, правилами прийому, надання відповідей на всі запитання стосовно процесу навчання, спеціальностей, умов проживання, студентського дозвілля.

 Бажаючих відвідати Уманський університет садівництва виявилося чимало – старшокласники, їхні батьки та вчителі з Черкаської, Київської, Кропивницької, Одеської, Вінницької та Миколаївської областей, мали гарну нагоду отримати інформацію про наш ВНЗ, його специфіку й особливості.

Враження від побаченого та почутого у гостей склалося незабутнє. Чудова атмосфера, змістовні розповіді та презентації факультетів, демонстрація талантів студентів, невідомі досі історичні факти, з якими гості знайомилися під час екскурсії студентським містечком.

 Та, звичайно ж, які гостини без частування. Тож учасники заходу залюбки ласували смачними солодощами, чаєм та кавою. Це додавало певного затишку та домашньої атмосфери відвідувачам, які завітали на День відкритих дверей до нашого університету.

В світлі побаченого, з першої хвилини знайомства з університетом, відвідувачі розуміли, що насичене та цікаве життя студентам в Уманському НУС забезпечене, адже молодь тут, крім навчання за спеціальностями, відвідують бібліотеку, спортивні секції, опановують різні жанри мистецтва, розвиваючи власні здібності.

А для колективу Уманського НУС День відкритих дверей – це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Гостинно відкриваючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя й уявити себе частиною великої університетської родини!

Залізняк Яна,

фахівець підготовчого відділення