+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 24 березня 2017

Обери собі професію!

22 березня відбулася щорічна традиційна Ярмарка вакансій – зустріч студентів Уманського національного університету садівництва з представниками провідних підприємств України.

Студенти мали можливість ознайомитись з діяльністю  представлених підприємств та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з практики і працевлаштування.

У холі головного корпусу відбулася виставка презентаційних матеріалів представлених підприємств, під час якої в невимушеній атмосфері студенти ознайомилися з інформацією підприємств, робота яких тісно пов’язана з сільським господарством.

            

Серед підприємств і компаній, які брали участь у Ярмарці вакансій,  були такі: ПАТ «Гідросила», Кернел, ТОВ «Сігнет – Центр», СПОП «Відродження», страхова група ТАС та Інститут міжнародного співробітництва.

           

 ПАТ «Гідросила» представляв начальник учбового центру Кравцов Володимир Дмитрович, який ознайомив студентів з напрямами роботи на підприємстві. Менеджер освітнього проекту компанії Кернел Альона Талаєва ознайомила студентів 2-х та 3-х курсів з програмою проходження практики, а випускників 4-х та 5-х курсів – з умовами співбесіди для подальшого працевлаштування в обраній ними компанії.

Також були представники компанії ТОВ «Сігнет – Центр» - Бобик Наталія Миколаївна, менеджер з персоналу, Куроченко Олена Борисівна, представник підприємства СПОП «Відродження». Презентуючи свої підприємства, вони ознайомили присутніх студентів із здобутками своїх підприємств, можливістю професійного зростання працівників, кар’єрного росту.

Приліпко Сергій Михайлович, директор Інституту міжнародного співробітництва, розповів про закордонне стажування в Данії в галузях тваринництва, землеробства, овочівництва, квітникарства.

           

На Ярмарці студенти могли не лише отримати повну інформацію про відкриті вакансії та вимоги, які ставлять до працівників ті або інші підприємства, але й познайомитися з їх представниками, отримати з перших вуст інформацію щодо програми стажування, можливість проходження практики тощо. Зацікавлені студенти заповнили анкети для можливості проходження співбесіди та стажування в обраному ними підприємстві.

Зважаючи, що в нашій країні дійсно гостро стоїть проблема першого робочого місця випускників університетів, тому є потреба і в подальшій тісній співпраці навчальних закладів із провідними підприємствами. Тому Ярмарку вакансій Уманський національний університет садівництва буде і надалі проводити.

фахівець підготовчого відділення,

Альона Загребельна