+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 20 квітня 2017

Підведення підсумків занять з «Основ економіки»

Обираючи свій життєвий шлях у молодому віці, свою майбутню професію, потрібно не лише враховувати власні уподобання, а й знати, які професії і чому найближчим часом можуть стати непотрібними, а які, навпаки, матимуть попит, де вища оплата праці, які ще, крім заробітної плати, існують законні джерела отримання доходів.

           

На допомогу сьогоднішнім школярам в освоєнні складних категорій економіки прийшли доценти факультету економіки і підприємництва. Цікаві і змістовні лекції учням одинадцятих класів школи №3 донесли кандидати економічних наук, доценти Чернега І.І., Костюк В.С., Котвицька Н.М. Багато нового дізналися учні про ринкову економіку, теорію грошей, про закономірності розвитку сучасного світового господарства.

           

Результатами взаємної плідної роботи викладачів і учнів були задоволені всі. Особливо це було відчутно під час вручення в кінці заняття випускникам класів 11-А і 11-Б сертифікатів про проходження курсу з «Основ економіки», що рекомендують до вступу в Уманський національний університет садівництва.

           

Маємо сподівання, що економічні знання, які отримали учні, стануть їм в нагоді і в дорослому житті, і при продовженні навчання у вищих навчальних закладах.

 

Костюк Віра Степанівна,

доцент кафедри економіки