+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 02 квітня 2018

Участь у «Ярмарку професій 2018» Новомиргородського району

30 березня представники Уманського національного університету садівництва були запрошені на зустріч  із старшокласниками загальноосвітніх шкіл Новомиргородського району. Зустріч пройшла в НВО «Новомиргородській ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – ДНЗ», яка запросила університети, технікуми, коледжі, ліцеї, підприємства та фірми, які зацікавлені в підборі майбутніх студентів та молодих кваліфікованих працівників. 

Вибір професії – дуже відповідальний крок в житті кожної людини, тому вкрай важливо підійти до цього зважено та раціонально. В рамках профорієнтаційної роботи заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Макарчук, к.с.-г.н., доцент Ольга Василенко, к.с.-г.н., доцент   Едуард Прокопенко та фахівець підготовчого відділення Альона Загребельна надали гостям інформацію про Уманський національний університет садівництва, історію його створення, сьогодення, широкий вибір спеціальностей та особливості вступної кампанії.

Студенти нашого університету представили художні виступи для гостей, школярів та їх батьків, підкреслили те, що в нашому університеті можна не тільки здобувати майбутню професію, а й показати всі свої таланти. Також без відриву від навчального процесу здобути звання молодшого лейтенанта на кафедрі військової підготовки.

Зустріч виявилась дуже цікавою та корисною, представники школи з великою вдячністю подякували всім представникам, що виявили бажання та зацікавленість взяти участь у «Ярмарку професій - 2018». Проінформувати школярів щодо вступної кампанії, спеціальностей університету, ознайомитись та поспілкуватись з безпосередньо студентами та викладачами даних навчальних закладів. Запрошені нами можливість поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді. Всі школярі старших класів разом із батьками були запрошені на День відкритих дверей в Уманський національний університет садівництва, який відбудеться 19 – 20 квітня 2018 року.


фахівець підготовчого відділення,

Альона Загребельна