+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 07 червня 2017

Випуск слухачів підготовчого відділення!

6 червня 2017 року в Уманському національному університеті садівництва  відбувся випуск слухачів підготовчого відділення.

Підготовче відділення Уманського НУС під керівництвом завідувача відділення Інни Чернеги протягом 2016 – 2017 навчального року стало справжньою школою підготовки слухачів до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання для вступу до омріяного Вищого навчального закладу.

На урочистій церемонії з успішним закінченням навчання слухачів привітали та вручили документ, що засвідчує пільги при вступі до Уманського НУС. Завідувач підготовчого відділення Інна Чернега підвела підсумки начальних досягнень випускників, висловила слова вдячності викладачам, а також усім, хто був причетний до організації навчального процесу на підготовчому відділенні.

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері, де всі присутні мали змогу отримати відповіді на поставлені ними запитання та дізнатися більш детальніше про наш університет, спеціальності та особливості правил прийому до нього.

Щиро вітаємо випускників підготовчого відділення Уманського національного університету садівництва з успішним закінченням навчального року. Бажаємо успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та зробити правильний вибір своєї майбутньої професії.

Двері Уманського НУС відкриті для тих, хто готовий творити своє успішне майбутнє!

фахівець підготовчого відділення,

Альона Загребельна