+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 04 вересня 2017

Вручення сертифікатів з курсу «Основи економіки»

21 березня  у 11- А та 11- Б класах ЗОШ №5 м. Умані доцент кафедри економіки Лариса Фицик, доцент кафедри обліку та оподаткування Леся Панкратова та випускник школи, студент 11- о групи Микита Волков, провели підсумковий урок  з основ економіки.

    

Заняття складалося з двох частин. Під час першої частини зі школярами була проведена ділова гра «Слабка ланка», де учні змагалися у складі двох команд за правильні відповіді на питання різної складності з тем «Економічні терміни», «Ринок», «Монополія та конкуренція».

    

У другій частині доцент Панкратова акцентувала увагу школярів на особливостях цьогорічного вступу до Уманського національного університету садівництва, нових спеціальностях, зокрема і економічного спрямування, у нашому ВУЗі. Також були дані вичерпні відповіді на численні запитання про переваги навчання в Уманському національному університеті садівництва та  перспективи подальшого працевлаштування.

    

Жвавий  інтерес в учнів викликала ділова гра, під час якої вони показали високий рівень підготовки з предмету, вміло оперували економічними термінами, моделювали економічні ситуації, виробляли оптимальні рішення для розв’язання певних проблем. Представники команд дали відповіді на всі запитання, орієнтувалися в економічних поняттях і термінах, були допитливими та наполегливими у засвоєнні економічних знань. Усім було дуже весело та цікаво.

    

У кінці заняття випускникам були вручені сертифікати про проходження курсу з «Основ економіки», що рекомендують абітурієнтів до вступу в Уманський національний університет садівництва.

кандидат історичних наук, доцент,

Лариса Фицик