+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 10 листопада 2017

Екскурсія по кафедрі технології зберігання та переробки зерна.

9 листопада відбулась виховна година для слухачів підготовчого відділення на кафедрі технології зберігання та переробки зерна. З метою ознайомлення слухачів із детальнішою інформацією про спеціальності університету проводяться виховні години для майбутніх студентів нашого Вузу.

Завідувач кафедри технології зберігання та переробки зерна доктор сільсько-господарських наук, доцент Осокіна Ніна Максимівна провела дуже цікаву та змістовну екскурсію лабораторіями кафедри. Завідувач надала змістовну інформацію про розвиток харчових технологій у нашій країні, розробку заходів зберігання посівних, продовольчих і фуражних властивостей зерна, розробку та впровадження у виробництво ресурсозберігаючих технологій, проектування, будівництва комбікормових заводів, елеваторів, розробку нових видів харчових продуктів. Слухачі ознайомилися з технічним обладнанням, дізналися багато цікавого про асортимент зернової продукції,  її зберігання та переробку.

Найбільшу зацікавленість викликала робота спеціального обладнання яку вони мали змогу спостерігати.

Дана екскурсія була дуже змістовною та цікавою, слухачі були в захваті та висловили побажання і надалі  більш детально ознайомлюватися із спеціальностями, що пропонує наш університет.

                                                                                                                                                                               

Олена Задорожна,

фахівець підготовчого відділення