+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 29 травня 2017

Останній дзвоник у ЗОШ № 4

В школі № 4 м. Умані 26 травня відбулись урочистості, присвячені Святу останнього дзвоника. У рамках співпраці Уманського національного університету садівництва із загальноосвітніми школами міста на урочистому святкуванні останнього дзвоника у якості гостей традиційно була присутня представник Уманського національного університету садівництва доцент кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Жанна Новак.

Розпочався захід з внесення прапора України та звучання гімну нашої Батьківщини. Директор школи Леонід Миколайович Очеретяний привітав учнів, їх батьків та вчителів із завершенням навчального 2016-2017 року та підвів підсумки навчального процесу. Під гучні оплески присутніх було вручено учням похвальні грамоти та нагороди.   

Доцент кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології  Уманського НУС Жанна Новак привітала вчителів, батьків та учнів школи із закінченням навчального року та початком канікул. Побажала випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та запросила на навчання до Уманського національного університету садівництва.

Урочисту лінійку було завершено виконанням гімну України всіма учнями школи.

 

доцент кафедри генетики,

селекції рослин та біотехнології,

Жанна Новак