+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 23 жовтня 2017

Підготовчі курси: перші кроки до ЗНО

В  Уманському  НУС 21 жовтня 2017 року було розпочато курси підготовки до ЗНО. Ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процесом навчання проводила завідувач підготовчого відділення Інна Чернега. На базі підготовчого відділення проводиться підготовка абітурієнтів з таких предметів як: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика та хімія. Заняття на курсах підготовки до ЗНО проводять найдосвідченіші викладачі, які мають достатній рівень та значний досвід роботи.

 

Навчання на курсах – це спільна наполеглива праця як викладача, так і слухача. Курси підготовки до ЗНО є важливою ланкою між школою та університетом. Саме  вони допомагають успішно скласти найважливіший для майбутнього студента іспит – ЗНО, результати якого є вирішальним чинником при вступі до обраного вищого навчального закладу. 

Підготовчі курси дають можливість не лише засвоїти нові знання, а й систематизувати вже набутті протягом всього навчання. Хороший ВУЗ – той, який надихає своїх учнів на успіхи та допомагає їх досягти. Кожного року, коли наші абітурієнти вдало здають ЗНО, для нас це стає також маленькою перемогою. Отож, ми будемо раді запросити всіх абітурієнтів на курси підготовки до ЗНО.

 

Юлія Шевченко,

фахівець І категорії підготовчого відділення