+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2019

Розпочалися підготовчі курси до ЗНО в Уманському НУС

19 жовтня розпочались заняття на підготовчих курсах до ЗНО-2020 та вступу в заклади вищої освіти Уманського національного університету садівництва, основна мета яких якісно підготувати слухачів до ЗНО та сприяти проходженню конкурсного відбору.

Цього року на курси записалися учні випускних 10-х і 11-х класів, студенти коледжів та випускники минулих років.

Висококваліфіковані та досвідчені викладачі Уманського НУС здійснюють профільне та спеціалізоване навчання і фундаментальну підготовку учнівської молоді для вступу в заклади вищої освіти та для подальшого якісного навчання за всіма напрямами підготовки.

Основними перевагами навчання на підготовчих курсах є: якісна підготовка та висока результативність складання ЗНО, поглиблене вивчення навчальних дисциплін, додаткові бали до конкурсної оцінки вступника. Окрім того, навчаючись на курсах, абітурієнти отримують реальну можливість вирішити питання вибору професії й адаптуватись до навчання в університеті. Саме тому вони почуватимуться впевненіше під час вступу до вишу.

Також відбулася зустріч абітурієнтів, їх батьків з викладачами та співробітниками підготовчого відділення університету.

Завідувач відділення підготовчого Інна Чернега ознайомила абітурієнтів з навчальним процесом, розкладом занять та розповіла про додаткові можливості для слухачів підготовчих курсів. Вона зазначила, що молодь у процесі навчання зможе познайомитись із програмами підготовки до ЗНО, проблемними питаннями, що виникають під час підготовки та складання незалежного оцінювання, правилами прийому до закладів вищої освіти, а також з факультетами та кафедрами університету, відвідати екскурсії та профорієнтаційні заходи, пройти профорієнтаційне тестування та отримати консультацію психолога щодо вибору майбутньої професії. Інна Іванівна побажала, аби всі абітурієнти зробили правильний вибір, зазначивши, що для цього треба володіти максимальною кількістю інформації. Вона запевнила, що у стінах Уманського НУС абітурієнти та їх батьки завжди зможуть отримати професійні консультації.

Уманський національний університет садівництва і надалі продовжує набір слухачів на підготовчі курси до ЗНО-2020.

Телефони для довідок: (04744) 3-21-70, (067) 700-65-05.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення