+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 29 травня 2018

Свято Останнього дзвоника в ЗОШ № 10

Свято Останнього дзвоника – чи не найпомітніша подія травня, яка зазвичай збирає навколо себе не тільки головних «винуватців» урочистого заходу, а й їхніх вчителів, батьків, друзів, широку громадськість.

25 травня з нагоди закінчення навчального року пролунав останній дзвінок і для учнів ЗОШ № 10 м. Умані. Учні, вчителі, батьки, запрошені гості заполонили шкільне подвір’я аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів. На святковій лінійці панувала особлива атмосфера, сповнена гарного настрою, зворушливих моментів та приємних емоцій: квіти, дитячі посмішки, учительські настановчі слова й сльози на очах випускників.

За добрим звичаєм, розділити радість з учнями і педагогами, сказати своє напутнє слово випускникам випала нагода доценту кафедри економіки Уманського НУС  Людмилі Смолій, яка  привітала випускників зі святом останнього дзвоника – самим зворушливим і незабутнім з усіх шкільних свят, висловивши переконання, що кожен з них у майбутньому примножить багатства та надбання рідного краю.

Під час свята  відбулося урочисте нагородження призерів-переможців: олімпіад, різноманітних конкурсів, спортивних змагань, творчих заходів, які відбувалися впродовж всього року. Також були нагороджені учні, які брали активну участь у громадському житті школи. Грамоти, дипломи, медалі, подяки отримали своїх власників.

Окрасою урочистостей стало виконання випускниками останнього шкільного танцю та запуск у блакить неба повітряних кульок  з побажаннями щастя та миру.

 

Людмилі Смолій,

к.е.н., доцент кафедри економіки