+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 12 травня 2017

Традиційна «Ярмарка вакансій» в університеті

Триває співпраця Уманського національного університету садівництва та Уманського районного центру зайнятості, а тому 11 травня 2017 року вкотре відбулася «Ярмарка вакансій», у якій взяли участь представники компанії «Агро-Адмірал», ПОСП «Уманського тепличного комбінату», торгівельної мережі «Стандарт Будівельний».

Під час проведеного заходу студенти були ознайомлені з детальною інформацією про самі підприємства, їх структуру, особливості роботи, галузі та напрями діяльності, пріоритетні цілі, відкриті вакансії та умови працевлаштування на представлених підприємствах.

Завідувач підготовчого відділення Інна Іванівна Чернега розпочала зустріч, акцентувавши увагу студентів на важливості правильно обраного першого робочого місця та можливостях  подальшого кар’єрного росту. Студенти Уманського НУС, починаючи з третього курсу, проходять виробничу практику, а тому мають можливість працевлаштування не лише по закінченні університету, а й під час навчання.

Представник компанії «Агро-Адмірал» Леонід Леонідович Горбачов розповів про саме підприємство, якість продукції, надання потужної комплексної підтримки в процесі вирощування сільськогосподарської продукції, починаючи з передпосадкової підготовки і закінчуючи реалізацією вирощених культур.

Ярослав Максимович Середа – заступник директора по персоналу Уманського тепличного комбінату – надав детальну інформацію про використання новітніх технологій вирощування томатів та огірків в умовах відкритого та закритого ґрунту, європейську систему мотивації праці робітників підприємства та можливість проходження практики студентів університету з метою закріплення теоретичних та отримання практичних знань. Також до Уманського тепличного комбінату запросили на роботу за відкритими вакансіями студентів Уманського НУС.

Представник торгівельної мережі «Стандарт Будівельний» Антон Олександрович Рябоконь зацікавив студентів можливістю кар’єрного росту та численними відкритими вакансіями у зв’язку із розширенням торгівельної мережі підприємства, збільшенням кількості робочих місць, при цьому надав детальну інформацію щодо вимог до майбутніх кандидатів на вакантні посади.

Надана інформація про відкриті вакансії на підприємствах викликала жвавий інтерес у студентів, а тому після виступів представників підприємства всі бажаючі мали змогу поспілкуватися  особисто, отримати відповіді на свої запитання та обмінятися особистою інформацією для подальшої співпраці.

                                                                                        

Фахівець підготовчого відділення,

Наталія Черній