+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 02 березня 2020

Увага! Учасники пробного ЗНО-2020 отримали запрошення-перепустки

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що сьогодні, 2 березня 2020 року, в особистих кабінетах учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання на сайті відповідного регіонального центру розміщено запрошення-перепустки, і учасники можуть їх роздрукувати. В них вказані адреси пунктів, де складатиметься пробне ЗНО-2020 з того чи іншого предмету.

Для входу до особистого кабінету учасник пробного ЗНО повинен увести логін та пароль, отримані раніше при реєстрації від регіонального центру оцінювання якості освіти. Щоб роздрукувати запрошення-перепустку, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

У 2020 році пробне ЗНО з української мови і літератури буде проведене 21 березня, з решти предметів – 28 березня.

Кожний учасник пробного ЗНО матиме змоги визначити свої результати за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито 21 березня. Зверніть увагу, що детально процедуру визначення результатів пробного ЗНО описано в інформаційних бюлетенях «Як визначити результати пробного ЗНО», які учасники отримають після проходження тестування з кожного навчального предмета.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення

за матеріалами УЦОЯО