+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 07 серпня 2019

Випуск слухачів підготовчого відділення в Уманському НУС

Підготовче відділення Уманського НУС під керівництвом завідувача відділення Інни Чернеги, фахівців відділення та викладачів університету протягом  2018 – 2019 навчального року готували слухачів до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання для вступу до омріяного Вищого навчального закладу.

Завідувач відділення розповіла про результати підсумкової атестації та порядок нарахування додаткових балів слухачам підготовчого відділення при вступі до Уманського НУС на певні спеціальності. Вручила слухачам сертифікати про закінчення підготовчого відділення, які отримали в результаті проходження підсумкової атестації з трьох обраних ними предметів. Розповіла присутнім про освітні програми університету, особливості вступної кампанії, терміни створення електронних кабінетів, подання заяв та документів, конкурсний відбір, розрахунок конкурсного бала, спеціальні умови участі у конкурсному відборі та обсяги державного замовлення.

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері, де всі присутні мали змогу отримати відповіді на поставлені ними запитання та дізнатися більш детальніше про наш університет.

Підвівши підсумки начальних досягнень випускників, висловлюємо слова вдячності викладачам, а також усім, хто був причетний до організації навчального процесу на підготовчому відділенні.

Вітаємо випускників підготовчого відділення Уманського національного університету садівництва з успішним закінченням навчального року. Бажаємо успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та запрошуємо на навчання в Уманський національний університет садівництва.

фахівець підготовчого відділення,

Альона Загребельна