+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 08 червня 2018

Випуск слухачів підготовчого відділення

7 червня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва  відбувся випуск слухачів підготовчого відділення.

В урочистому заході з нагоди вручення сертифікатів випускникам, виступила завідувач підготовчого відділення Інна Чернега.

З успішним закінченням навчання слухачів привітали та вручили документ, що засвідчує пільги при вступі до Уманського НУС.

Завідувач підготовчого відділення Інна Чернега підвела підсумки начальних досягнень випускників, висловила слова вдячності викладачам, а також усім, хто був причетний до організації навчального процесу на підготовчому відділенні. Також до побажань приєдналась вчителька української мови та літератури Лариса Суліма та побажала випускникам не зупинятись на досягнутих висотах, впевненою ходою іти шляхом самовдосконалення в світле майбутнє.

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері, де всі присутні мали змогу отримати відповіді на поставлені ними запитання та дізнатися більш детальніше про наш університет, спеціальності та особливості правил прийому до нього. По закінченню навчання випускники висловили слова вдячності, високим рівнем майстерності та професіоналізму викладацького складу навчального закладу.

Щиро вітаємо випускників підготовчого відділення Уманського національного університету садівництва з успішним закінченням навчального року. Знання, отримані під час навчання, стануть майбутнім абітурієнтам у нагоді і при вступі до вищих навчальних закладів України, зокрема нашого славетного вишу.

Альона Загребельна,

фахівець підготовчого відділення