+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2017

Ярмарка професій

На базі Уманського національного університету садівництва Уманський районний центр зайнятості провів профорієнтаційний захід «Ярмарка професій».

Вже доброю традицією стала співпраця районного центру зайнятості та Уманського НУС, а тому 13 жовтня 2017 року до університету прибули гості з Уманського педагогічного університету ім. П. Тичини, Уманського медичного коледжу, Уманського педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка та Уманського професійного ліцею.

На даний захід прибули переважно школярі із міста Умані та Уманського району. Метою «Ярмарки професій» було надання  випускникам загальноосвітніх шкіл інформації щодо спеціальностей, які є в кожному окремому навчальному закладі. Представники навчальних закладів мали змогу презентувати себе за допомогою презентації, відео роликів та рекламної продукції. Ознайомити з умовами навчання, проживання, студентського дозвілля, практичну підготовку студентів та можливість проходження виробничої практики як на провідних підприємствах України так і за кордоном.

Кожен навчальний заклад детально зупинився на перевагах навчання та наголосив на важливості правильного вибору майбутньої професії, яка була б кожному до душі. Абітурієнти з цікавістю сприймали інформацію та мали можливість поставити запитання до представників навчальних закладів.

Альона Загребельна,

фахівець ІІ категорії підготовчого відділення