+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 01 липня 2024

З 1 липня розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти України

У 2024 році реєстрація електронних кабінетів вступників в УНУС на бакалаврат і в магістратуру розпочалася 01 липня.  Для створення кабінету вступнику потрібно увійти на сторінку системи подання заяв в електронній формі в ЄДЕБО.

Для відкриття електронного кабінету необхідно вказати адресу електронної пошти – надалі вона буде логіном для входу.

Під час реєстрації електронного кабінету заборонено використовувати електронні адреси заблокованих в Україні сервісів, наприклад, mail.ru, yandex.ru.

Для реєстрації електронного кабінету потрібно також внести дані одного із Сертифікат ЗНО (номер, пін-код та рік отримання – 2021); або НМТ (номер, пін-код та рік отримання 2022, 2023, 2024) та свідоцтва про повну загальну середню освіту (атестата) – серію, номер.

Реєстрація електронного кабінету вступника можлива лише з атестатом, виданим не раніше 1998 року (фотокомп’ютерні («пластикові») документи).

Після активації електронного кабінету вступник має завантажити контактний номер телефону та кольорову фотокартку вступника (3х4 см).

Файли потрібно завантажувати у форматі JPG (JPEG), а максимальний розмір такого файлу не має перевищувати 1 Мб.

Абітурієнти повинні уважно перевіряти всі відомості, які зазначають в е-кабінеті, тому що після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету вже неможливо.

Загалом у 2024 році вступники можуть подати до 5 заяв на бюджетну форму навчання в будь-який заклад вищої освіти без обмеження щодо кількості спеціальностей, на які їх подають, та до 10 заяв на контракт.

Прийом заяв та документів від вступників на бакалаврат розпочинається 19 липня та закінчується о 18.00 31 липня 2024 року.

Абітурієнти можуть звернутися до технічних секретарів приймальної комісії, представників консультаційного центру  УНУС та отримати кваліфіковану допомогу  щодо створення електронного кабінету, внесення заяв в електронній формі, завантаженням додатка до документа про освіту, на основі якого відбувається вступ, тощо.