+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2017

Зустріч зі школярами Чечельника

Чечельницький районний центр зайнятості щорічно організовує зустріч школярів з представниками вищих навчальних закладів з різних куточків України. Так і цього року 25 жовтня відбулась така зустріч. Традиційно, в такому заході взяли участь і представники Уманського національного університету садівництва.

Відкрила зустріч директор центру зайнятості Олена Котенко, яка порадила школярам відповідально підходити до вибору майбутньої професії, враховуючи власні здібності та бажання. Також на зустрічі були нагороджені школярі цінними подарунками, за активну участь у конкурсах.

Разом з Уманським національним університетом садівництва були запрошені Брацлавський агроекономічний коледж, Верхівський сільськогосподарський коледж, Уманський державний педагогічний університет, Бершадський медичний коледж, Ладижинський коледж, Вінницький торгівельно – економічний університет та Вінницький кооперативний інститут. Абітурієнти мали можливість детально ознайомитись з навчальними закладами, різноманітними професіями та спеціальностями, правилами прийому та особливостями умов вступу кожного навчального закладу. Спілкування з школярами пройшло в дружній та невимушеній атмосфері.

Профорієнтаційна група Уманського національного університету садівництва у складі кандидата сільськогосподарських наук кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Ірини Полянецької, кандидата сільськогосподарських наук кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Андрія Чернеги та фахівця підготовчого відділення Альони Загребельної, активно спілкувались з майбутніми студентами та їхніми батьками, розкриваючи перспективи навчання в Уманському НУС. Правильний вибір професії – запорука успіху майбутнього кожної людини.

Альона Загребельна,

фахівець підготовчого відділення